Категорії
Новини

Вхідні двері з терморозривом у приватний будинок – найкраще рішення для кожного

Двері з терморозривом виготовляються за технологією, яка передбачає застосування спеціальної термовставки. Завдяки їй зовнішня холодна частина конструкції відокремлюється від внутрішньої теплої. Тому двері не промерзають навіть у сильні морози до – 40 градусів за Цельсієм. Крім цього, терморозрив захищає конструкцію від утворення конденсату та інею, значно продовжуючи термін служби виробу. У каталозі магазину «Центр дверей» можна обрати та купити якісні двері українських виробників Straj Proof, ABWEHR, Iron Doors AL, «Норд».

Головні особливості дверей з терморозривом

Конструкції встановлюються в заміських котеджах, які взимку порожні, у неопалюваних приміщеннях, квартирах, офісних будівлях, дитячих та медичних закладах. Вони виготовляються із екологічно чистих матеріалів, що підтверджується відповідними сертифікатами. Двері з терморозривом користуються популярністю завдяки ряду переваг:

  • металевому каркасу, що відрізняється міцністю, стійкістю до корозії, відкритого вогню, підвищеної вологості;
  • ущільнювача з мінеральної вати, що володіє низьким рівнем теплопровідності, стійкістю до перепадів температури, плісняви, хімікатів і конструкцію, що захищає від вологих випарів з боку приміщення;
  • теплоізоляції, яку забезпечує екструдований пінополістирол з однорідною структурою, завдяки чому у матеріалу майже нульовий ступінь паропроникності та вологопоглинання;
  • шумоізоляції, яка залежить від шару полістиролу, синтепону чи мінвати.

В окремих моделях є скляні вставки, оздоблені декоративними ґратами. Кожні двері оснащені надійними замками від виробників Avers, Mottura, що мають 3 клас зламостійкості та ресурс не менше 80 тис. циклів. Товщина короба становить 80-100 мм, що підвищує опції охорони виробу.

Конструкції з терморозривом від компанії «Центр дверей»

У каталозі компанії можна вибрати та купити вхідні двері з терморозривом, враховуючи стиль та особливості приміщення. Побачити та оцінити всі переваги виробів можна в салонах, розташованих у всіх районах Києва. Консультанти нададуть інформацію про товар, є можливість виклику дизайнера. Компанія забезпечує послуги замірника, а також монтаж та доставку по всій Україні. Для постійних клієнтів діє програма знижок. Щоб оформити замовлення, достатньо зателефонувати за вказаним номером або зв’язатися з будь-яким доступним месенджером.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи