Категорії
Новини

Ремонт відкосів у Києві

Давайте розглянемо, що є віконними відкосами. Відкоси – це площина стіни, яка прилягає до вікна. Іншими словами, відкоси являють собою внутрішню частину віконного отвору. Отже, після установки вікна у віконний отвір утворюються зовнішні та внутрішні відкоси. Після встановлення металопластикових вікон відкоси потребують негайного ремонту. Від якості обробки відкосів залежатиме не лише зовнішній вигляд віконних отворів, але й інтер’єр приміщення загалом. Оздоблення відкосів проводиться у двох основних видах: пластикові відкоси та гіпсокартонні відкоси. Кожен вид відкосів має свої позитивні та негативні сторони.

Відкоси із пластику

Сьогодні все більш популярні у Києві ПВХ відкоси. Пластикові відкоси гарні зовні і добре підходять до пластикових вікон. Віконні відкоси із пластику прості у догляді та можуть підлягати вологому прибиранню. Ще однією значною перевагою пластикових відкосів є зручний монтаж, який проводиться практично без утворення пилу. Це дозволяє замінювати вікна та встановлювати віконні відкоси у вже відремонтованій кімнаті. Замовити професійний монтаж відкосів із пластику в місті Києві ви зможете за телефонами, вказаними на сайті. Наші майстри привезуть зі складів все необхідне, зроблять виготовлення пластикових відкосів швидко та акуратно. Встановлення відкосів із пластику на одне вікно займає півтори – дві години.

Відкоси з гіпсокартону

Відкоси з гіпсокартону чудово зморяться в будь-якому приміщенні. Матове забарвлення гіпсокартонних відкосів надає віконним отворам та всьому приміщенню домашній вигляд. Крім усього, гіпсокартонні відкоси мають ще одну чудову якість – вони підлягають ремонту. У разі потреби відкоси з гіпсокартону можна просто пофарбувати, а у разі серйозного механічного пошкодження – прошпаклювати і зафарбувати місце пошкодження. Гіпсокартонні відкоси однаково чудово підходять до шпалер, кахлю, фарби, декоративної штукатурки … тобто чудово впишуться в будь-який інтер’єр. Хочемо попередити, що встановлення гіпсокартонних відкосів – досить запилена робота. Вам потрібно буде прибрати килими та закрити меблі захисною плівкою. Наша фірма виконує якісний монтаж відкосів із гіпсокартону під ключ у місті Києві. Наші майстри самі підвезуть та піднімуть на поверх усі необхідні матеріали, потім швидко та якісно зроблять монтаж гіпсокартонних відкосів.

Зовнішні відкоси

Професійна установка відкосів під ключ включає також і зовнішню обробку. Зовнішнє закладення відкосів проводиться не тільки в естетичних цілях, шпаклівка зовнішніх щілин відкосів захистить монтажну піну, загерметизує та утеплює віконні отвори. У стандартний варіант обробки відкосів під ключ включені такі роботи, як обрізання піни та закладення щілин відкосів. Якщо ж замовник хоче, то можна пошпаклювати і пофарбувати зовнішні відкоси за невелику доплату, вартість цієї роботи визначатиметься на місці і залежатиме від необхідного рівня якості та складності завдання. У разі, якщо зовнішні відкоси роблять у будинку, що не має чверті (наприклад, приватна оселя), то виконується штукатурка та шпаклівка зовнішніх відкосів. Може бути зроблено і будівництво нових відкосів, які вирізуються майстрами з особливо щільного пінопласту, потім також проводиться шпаклівка та фарбування нових відкосів.

Установити відкоси у Києві

Ми запрошуємо вас замовити професійний монтаж відкосів із пластику та гіпсокартону у Києві у нашої фірми. Багато киян вже працювали з нами, і тепер рекомендують нас знайомим. Замовляючи обробку віконних відкосів у нас, ви можете бути впевнені в тому, що монтаж та облицювання відкосів для вас буде зроблено швидко та якісно. Телефонуйте і замовте монтаж відкосів у Києві вже сьогодні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи