Категорії
Новини

Які особливості та переваги сталевих радіаторів

Батарея опалення сталева, як бюджетна альтернатива дорожчим аналогам, зустрічається у багатьох країнах як елемент системи. Вона користується великим попитом через простоту та невисоку ціну. У неї невигадлива конструкція у вигляді двох зварених з вертикальними каналами листами, на яких помітний П-подібний рельєф для кращої тепловіддачі. Крім цього, виріб має свої особливості та позитивні сторони. 

Відмінні риси

Сталеві радіатори опалення виготовляються двох видів: трубчасті та панельні. Перший різновид, чимось схожий на чавунний і об’єднується в секції. Форма самого виробу може бути будь-якою. Вони часто стають елементами декору в стилі лофт при горизонтальному або вертикальному розташуванні.

Панельний різновид – найзатребуваніший у всьому світі. Він відповідає основним вимогам та нормам з енергозбереження, має високі експлуатаційні характеристики та формує якісну та легко керовану систему опалення.

Додатково до особливостей можна віднести різноманітність типів підключення:

  • універсальне;
  • нижнє;
  • бічне.

Установка може проводитися за класичною схемою – на гаки до стіни або за допомогою ніжок на підлозі. У цьому випадку підбір здійснюється залежно від приміщення та його особливостей.

«На сьогоднішній день сталевий радіатор опалення випускається у різноманітних формах та розмірах. Багато компаній пропонують придбати товар на замовлення під індивідуальні параметри та потреби клієнта».

Переваги радіаторів із сталі

Популярність цього опалювального елемента пов’язана не тільки з його особливостями, але й великою кількістю переваг. Серед них можна виділити такі:

  • теплова інерція – на мінімальному рівні;
  • є можливість встановлення термостата для контролю;
  • високий рівень тепловіддачі;
  • співвідношення ціни та якості на оптимальному рівні;
  • привабливий зовнішній вигляд;
  • широкий асортимент моделей та розмірів на ринку.

При виборі варто отримати консультацію від професіонала, оскільки він врахує особливості опалювальної системи та вибраних для прокладання труб. Це пов’язано з тим, що сталь не дуже стійка до гідроударів і несумісна з деякими видами труб із ПВХ.

У магазині Smart Climate Group можна купити сталевий радіатор опалення за доступною ціною під будь-яку площу приміщення. За бажанням можна зв’язатися з менеджером по телефону та отримати консультацію щодо доставки, оплати та підбору позицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи