Категорії
Новини

Оздоблення балкону зсередини: що вибрати?

Це питання гостро постає після виконання скління. Грамотно підібране оздоблення вирішує відразу кілька завдань: робить простір затишним, покращує тепло- та звукоізоляцію, спрощує прибирання, компенсує дефекти (нерівності стін та інше). Деяким вдається виконати всі необхідні роботи самостійно, але для економії часу та сил краще замовити обшивку балкону у Києві у фахівців.

Детальніше про популярні матеріали

Зараз кожному бажаючому надано величезний вибір на будь-який смак та колір. При цьому кожен матеріал має свої плюси та мінуси, а також нюанси роботи з ними.

Розглянемо найпопулярніші з них:

  • МДФ. Листи не бояться вологи та перепаду температур, а також прості в установці. Однак при нарізанні утворюється багато пилу, що ускладнює роботу виконавця.
  • Вагонка. Особливо часто вибирають дерев’яну. Вона виглядає презентабельно, проста у догляді, але потребує обробки від комах.
  • Пластик. Дешевий матеріал з яким легко працювати. Однак при необережному використанні його легко зламати, а при низьких температурах може тріскатися.
  • Фактурна штукатурка. З її допомогою можна швидко та просто зробити цікавий дизайн. Її основна проблема – складно прибирати забруднення з поверхні.
  • Керамічна плитка. Довговічний матеріал, який легко мити. Однак вона не триматиме тепло. Укладання вимагає навичок, тому її краще довірити професіоналу.
  • Гіпсокартон. Допомагає швидко вирівняти стіни, за його допомогою можна виконати складні задуми з нішами та вбудованими шафками. Однак він досить тендітний і може зламатися.

Також в обробці зустрічається декоративний камінь, пробкові плити та інші матеріали. Необов’язково вибирати лише один варіант. Багато з перерахованого можна поєднувати між собою для отримання бажаного результату.

Якісне оздоблення від майстрів Vizer

Ціна обшивки балкону вагонкою в Києві формується індивідуально під кожного замовника. Для її розрахунку можна викликати фахівців на виміри та первинну консультацію. Він зорієнтує за термінами та вартістю, надасть рекомендації щодо підготовки та підбору матеріалів.

Багатолітній досвід та гнучкий підхід до роботи дозволяє ефективно вирішити навіть найскладніше та нестандартне завдання. Можливе виконання поодиноких замовлень або довгострокове співробітництво. Окрім обшивки працівники Vizer можуть виконати обслуговування металопластикових пакетів, дрібний ремонт чи повну заміну вікон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи