Категорії
Новини

Монтаж білизняних систем у Києві. Системи сушіння білизни на балкон

Встановити білизняну систему на балконі або лоджії буде не просто корисно, а необхідно. Тому що без цього «благу» складно уявити будь-яку квартиру. Система для сушіння білизни, що широко застосовується в сучасних умовах, дозволить господині не тільки з комфортом сушити випрану білизну, а і при необхідності прибирати її під стелю. Білизняні системи, що встановлюються сьогодні, бувають як заводськими, так і такими, що монтуються безпосередньо на об’єкті.

Розглянемо детальніше стельову систему білизни:

У Києві все більшого поширення набуває стельова система білизни, що застосовується для балконів або лоджій. І зовсім не дарма. Тому що дана система білизни компактна, практична, зручна в користуванні, має естетичний зовнішній вигляд. При цьому монтаж такої системи білизни дуже трудомісткий. У той же час, правильне встановлення сушіння білизни доставить вам у подальшій експлуатації масу задоволення! Перш ніж купити систему білизни, порадьтеся з майстром.

Ще один варіант – стаціонарна система сушіння білизни для балконів та лоджій. Його можна назвати більш практичним та довговічним. Єдине, змонтувати таку систему білизни можна тільки на лоджії або ж на балконі, на якому попередньо зварені спеціальні перемички. Відбувається монтаж таким чином: у стіни лоджії або в перемички балкона вставляються маленькі акуратне гачки або петлі. Далі між ними натягуються мотузки. Якщо є потреба, мотузки можна зняти з петель і сховати. Так виглядає класична система білизни, але в новому варіанті. Вона естетична, гармонійно вписується в дизайн сучасного балкона та лоджії.

Якщо ви не бажаєте встановити білизняні системи, або, скажімо, конфігурація скління вашого балкона, лоджії не дозволяє цього зробити – вас дуже допоможе підлогова розкладна система для сушіння білизни. Білизняна система такого плану легко розміститися навіть на найвужчому балконі або лоджії. По закінченню сушіння білизни її легко скласти за принципом дошки для прасування. Це дуже зручно та практично!

Встановити стельові системи для білизни в Києві

Якісну установку систем білизни з доставкою за вашою адресою, ви завжди можете в нашій компанії. Ми пропонуємо своїм білизняні системи від офіційних постачальників у Києві. Вони набагато якісніші за ті, що представлені в магазинах і на ринках. Телефонуйте прямо зараз, і замовляйте монтаж систем білизни в Києві вже сьогодні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи