Категорії
Новини

Відкоси з гіпсокартону Київ

Технологія монтажу сучасних гіпсокартонних віконних відкосів у місті Києві

На початку, майстри виконують точні виміри, а також здійснюють розмітку віконних отворів. Замовники повинні розуміти, що всі роботи можуть бути дуже запорошеними, тому потрібно заздалегідь накрити всі меблі в приміщенні, щоб уникнути сильного забруднення. Панелі гіпсокартонних віконних відкосів фахівцям необхідно підрізати особливим методом так, щоб шпаклівка стиків у майбутньому була дуже якісною. Потім проводиться якісне утеплення та безпосередньо встановлення (монтаж) нових сучасних віконних відкосів із гіпсокартону. Роботи виконуються за допомогою спеціального професійного гіпсового клею та якісного утеплювача. Ми завжди звертаємо увагу наших клієнтів на те, що зазвичай укоси, виготовлені з гіпсокартону, практично впритул прилягатимуть до віконних отворів, а цей факт говорить про те, що згодом не буде можливості їх якісно утеплити.

Однак, незалежно від будь-яких умов, утеплення віконних відкосів буде здійснюватися вже завдяки тому, що буде виконано оздоблення віконних відкосів. В результаті і додатково утеплювати ваші нові віконні відкоси зовсім не обов’язково. Зовнішні краї сучасних віконних відкосів. Іншими словами, кути прилягання нових віконних відкосів до стін майстра повинні обов’язково підсилити контрашульцем. Контрашульц є спеціальним будівельним металевим куточком. Завдяки контрашульцю кути примикання віконних відкосів до віконних прорізів будуть ідеально рівними. А також вони захищатимуть кути віконних відкосів від появи тріщин та сколів. Потім майстри якісно та уважно шпаклюють гіпсокартонні віконні відкоси за допомогою спеціальної швидковисихаючої шпаклівки. І тільки після цього ваші нові віконні відукоси будуть готові до фарбування, для якого застосовуватиметься або акрилова фарба, або фарба водоемульсії. На цьому етапі робіт установку (монтаж) гіпсокартонних віконних відкосів завершено. І вже після цього майстри можуть почати закладати щілини під підвіконнями, а також виконувати роботи з обробки зовнішніх віконних відкосів.

Нові віконні відкоси, виготовлені з гіпсокартону, чудово впишуться у всі сучасні інтер’єри. Такі сучасні віконні відкоси матимуть красивий і водночас суворий зовнішній вигляд, за рахунок чого вони відмінно підійдуть і для ваших офісів, і для ваших квартир. Відмінною рисою, а також однією з основних переваг гіпсокартонних віконних відкосів є їхня чудова ремонтопридатність. Плюс до цього у разі сильного забруднення сучасні гіпсокартонні віконні відкоси можна легко повторно пофарбувати. А якщо ваші віконні відкоси були якимось чином пошкоджені, то їх можна просто прошпаклювати і також знову пофарбувати. Звичайно, це може вам і не знадобитися, тому що сучасні віконні відкоси, виготовлені з гіпсокартону, досить стійкі до різних механічних впливів на них незначної сили.

Замовити якісні віконні відкоси з гіпсокартону «під ключ» у місті Київ

Вже зараз зателефонувавши за телефонами, які знайдете на цьому сайті, ви зможете зробити замовлення на професійне встановлення сучасних віконних гіпсокартонних відкосів у місті Київ у найкращих фахівців.

Для того щоб якісно професійно здійснити монтаж віконних відкосів з гіпсокартону на одне вікно, нашим кваліфікованим та відповідальним майстрам необхідно лише дві години часу, або навіть менше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи