Каркас балкону, дах на балкон та лоджію Київ

Для того, щоб засклити балкон бувають необхідні зварювальні роботи: каркас та дах балкону. Зазвичай балкон обгороджений бетонними плитами або металевими гратами. Найчастіше ця огорожа стоїть не рівно, не в горизонті і буває маломіцною, для цього і необхідне зварювання каркаса балкона. Основа під металопластикові окна має бути міцною, горизонтальною і з прямими углами. Це важливо і для подальшої зовнішньої та внутрішньої обшивки. Для останніх поверхів та старих будинків для балкона потрібен дах. Каркас балкона з крышею складніший і відповідно дорожчий за вирівнювання основи під вікна. Якщо балкон не розширюється, тоді поверх старого каркаса огородження балкона наварюється квадратна труба горизонтально і з прямими углами, і тепер вона служить основою під металопластикові вікна. Буває необхідно цю трубу занести трохи всередину або назовні для зручності монтажу окон та обшивки. Якщо вікна на балконі будуть не зі всіх боків, наприклад, бічні частини зашиваються до верху, тоді для кріплення окон і обшивки в углах балкона ставляться дві стійки і варяться бічні рами. Якщо зашивається і частина фасаду, то ставиться додаткова стійка на межі вікна та обшивки. Наші майстри виготовлятимуть каркас балкона у Києві з крышею та без крыши за 1 день.

Якщо замовник вирішив у Києві розширити балкон, тоді вариться каркас із виносом уперед, або вперед і убік. Каркас балкона являє собою рами під вікна та обшивку з кріпленнями та підпірками. Такий каркас балкона може бути зварений на існуючій підставі, якщо розширення балкона робиться верхи на «косинках». Якщо розширення балкона робиться від низу по плиті, тоді стара огорожа зрізається і каркас вариться від плити. Каркас балкона кріпиться на розтяжках до верхньої плити та анкерами до стіни. Якщо балкон знаходиться на верхньому поверсі, то каркас потрібен обов’язково у будь-якому варіанті під обшивку, вікна та дах. Можна розширити і лоджії. Для цього вариться рама під вікна на «косинках» від поручнів або від підлоги і кріпиться до підлоги, стелі та стін. На лоджії дах є – це верхня плита. Але висунуту частину лоджії потрібно накрити козирком чи дахом.

Каркас лоджії вариться із залізних квадратних труб, але можуть бути використані й інші профілі за потребою. До цього каркаса, якщо потрібно, приварюються кронштейни під мотузки для сушіння білизни. Дах на балконі робиться найчастіше з профнастилу, металочерепиці та шиферу. Наші майстри у Києві зроблять весь комплекс робіт на балконі та лоджії, зварять балкон із дахом, виготовлять будь-який каркас.