Засклити балкон

Недорого засклити балкон у Києві

Засклити балкон пластиковими вікнами в Києві не становить жодної складності. Скління балконів у Києві носить масовий характер і виконується не лише у нових будинках, а й у вже обжитих, у тому числі й так званих «сталіках» та «хрущовках».

Засклявши свій балкон металопластиковими вікнами або алюмінієвим профілем, ви тим самим захищаєте своє житло від вуличного шуму, пилу, робите його теплішим та безпечнішим. Виконавши роботи зі засклення та утеплення балкона, ви, фактично, отримуєте ще одне функціональне та красиве приміщення у вашій квартирі, що дуже важливо, враховуючи високу вартість квадратних метрів на київському ринку нерухомості. Зверніть увагу на те, що саме зберігають мешканці Києва на незасклених балконах. Найчастіше це непотрібні речі, що не часто використовуються. І навіть вони, перебуваючи постійно на відкритому повітрі, швидко старіють і стають непридатними. Виконавши роботи зі засклення балкона або лоджії, ви зможете використовувати простір, що знову утворився, більш раціонально. Поговоріть з тими зі своїх друзів, знайомих або сусідів, хто має засклений балкон. Запитайте їх, чи хотіли б вони мати зараз не засклений балкон? Запевняємо вас, кожен відповість, що засклити балкон чи лоджію у Києві – дуже правильне рішення!

Наше підприємство у Києві виконує два варіанти засклення: «холодне» та «тепле» засклення балкона.

Переваги, недоліки та технологія виконання робіт при «холодному» склінні балкона або лоджії в Києві докладно описані в розділі «Розсувне скління».

Зробити «тепле» скління балкона або лоджії означає використання при склінні металопластикових вікон і балконного блоку.

Засклення балконів у Києві

Засклявши балкон металопластиковими вікнами, ви не тільки зробите свою квартиру теплішою і тихішою, ви зробите її значно безпечнішою. Металопластикові вікна стануть надійним фізичним захистом від проникнення до вашого будинку непроханих гостей. Тим, хто живе на нижніх поверхах, буде цікаво дізнатися про те, що є можливість застосувати спеціальні протиударні склопакети при склінні вашого балкона або лоджії, що зробить вище житло ще безпечнішим.

Наша компанія при виконанні робіт зі скління балконів у Києві використовує тільки високоякісний ПВХ профіль найвідоміших виробників та виключно надійну та довговічну фурнітуру. Виконавши роботи зі скління балкона металопластиковими вікнами та встановивши балконний блок, ви відразу відчуєте, наскільки комфортнішою стала атмосфера у вашій квартирі чи офісі.

Замовити скління балкону або лоджії в Києві

Засклявши балкон або лоджію, ви не тільки отримуєте додаткове красиве і функціональне приміщення у своїй квартирі, ви покращуєте комфорт всієї квартири в цілому. Скління балкона або лоджії в Києві зробить вашу квартиру теплішою і тихішою, позбавить вас від протягів та вуличного пилу. Ваш балкон залишатиметься сухим і чистим цілий рік, а встановлення антимоскітних сіток убереже вас не тільки від комах, але ще й запобігатиме попаданню на ваш балкон недопалків, що горять, що летять з верхніх поверхів.

Засклити балкон у Києві – фактично означає отримати додаткове приміщення у вашій квартирі!

Перетворіть свій балкон і свою квартиру – нехай замість банального звалища ваш балкон перетвориться на стильне, тепле та затишне додаткове приміщення!